Enlaces patrocinados - Publicidad
Resultados por página:

cualquier palabra todas las palabras

Resultados de la busqueda: empreses

21 resultados encontrados.

3 páginas de resultados.
L’AgènciaPallisera presta els seus serveis d’assessorament a empreses i particulars des de l’any 1928 en què va començar la seva activitat professional principalment orientada als serveis de l’Agència d’Assegurançes. A través dels anys es va anar consolidant com a assessoria d’empreses.
Puntuación: 36
Venta i reparació de tot tipus de material informàtic. Manteniment de sistemes informàtics a empreses i particulars. Confecció i allotjament de pàgines web.
Puntuación: 29
L'assessoria BOU va ser fundada als anys cinquanta a la ciutat de Girona per Juli Bou i Tapia per tal de facilitar a les empreses gironines la gestió de totes les seves tasques administratives i fiscals, un camp que augmenta dia a dia de complexitat i que requereix una atenció més experta i més professionalitzada, que en el cas nostre es veu r...
Puntuación: 29
CARPE DIEM és una empresa dedicada especialment a la fabricació, venda i lloguer de carpes. La màxima prioritat de CARPE DIEM és adaptar-se a les necessitats dels clients i oferir-los els millors serveis i els millors preus. Un ampli ventall de carpes, amb opcions d’acabat diverses, permeten habilitar espais per ampliar l’activitat d’empreses h...
Puntuación: 29
Informàtica per a empreses. Partners de SAP per Business One i IBM. Desenvolupament de Software. Instal.lació i manteniment de Hardware.
Puntuación: 29
Som una jove empresa d'assessors personals altament qualificada, que ha aconseguit situar-se entre les primeres empreses del país en serveis d'assessorament integral a particulars i empreses per a la compra, venda o lloguer de tot tipus d'immobles; habitatges de primera i segona residència, locals comercials, oficines, naus industrials i tot ti...
Puntuación: 21
Decojardí Empordà s'ha consolidat com una de les primeres empreses europees del sector. Amb unes instal·lacions de 10.000 m2 i una capacitat de producció de 8.000 tones a l'any, ens situem en les empreses capdavanteres en fabricació de pedra artificial.
Puntuación: 21
Fundat el 1979, Bufet Puig i Associats és una firma integrada per professionals, economistes, advocats i auditors especialistes en l’assessorament jurídic-fiscal de l’empresa.
Puntuación: 19
Escola d'idiomes a Girona i Figueres. Anglès, Francès, Alemany i Xinès. EICA és l’única escola d’idiomes de l’entorn gironí que ofereix cursos individuals d’horari lliure per a adults, i al mateix temps, cursos d’horari regular en grups diferenciats d’adults, adolescents i nens.
Puntuación: 19
Empresa dedica exclusivament en adaptar els vehicles, furgonetes i autocars per a la conducció i/o transport de persones discapacitades o de mobilitat reduïda.
Puntuación: 19
Páginas: 1 2 3 Siguiente >>

Creado por GLOOBAL 8 - ¿Quiere añadir su página web al Buscador Girona 8? InscripciónLa busqueda va durar 0.022 segundos